понеділок, 30 березня 2015 р.

Українські вчителі впроваджують хмарні технології у навчання

25 березня 2015 року на VI Всеукраїнському форумі Microsoft «Вчитель-новатор», який відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України в рамках програми «Партнерство в навчанні», відзначили найпрогресивніших викладачів країни.

З вітальним словом до присутніх звернулися Ганна Новосад, начальник Управління міжнародного співробітництва та європейської інтеграції МОН України та Ольга Свириденко, представник «Microsoft Україна». А Наталія Морзе, проректор Київського університету імені Бориса Грінченка, розповіла про основні тренди в освіті: використання ігрових форматів (геймифікація), навчання онлайн, змішане навчання та «перевернутий клас».

«Сучасне молоде покоління вже активно використовує мобільні пристрої та Інтернет, і перед вчителями стоїть важливе завдання впровадити знайомі учням технології в освітній процес. Це дозволяє не лише зробити навчання цікавим, а й відкриває безліч нових можливостей: і дистанційна освіта, і інтерактивні курси, й ігрові формати засвоєння знань. Конкурс «Вчитель-експерт» ми проводимо третій рік поспіль, і щоразу отримуємо все якісніші та цікавіші роботи, які демонструють користь мобільних і хмарних технологій у навчанні. Українські педагоги традиційно отримують призові місця у міжнародному рейтингу інноваційних вчителів, і цього року ми так само сподіваємось на успіх», – сказав Роман Рудюк, керівник освітньої програми «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт Україна».

Продовження статті читайте за посиланням:http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2015/03/27/ukray..

Немає коментарів:

Дописати коментар